Skonis kiek neįprastas „Tinginiui“, bet kartu ir nukeliantis į vaikystę : karamelinis jo skonis primena irisus, bet tikrai nėra toks lipnus! Skirtingų spalvų sausainiai „Tinginiui“ suteikia žaismingumo, bet ruošti tikrai galima ir su vienspalviais.
Šįkart jus vėl pakviesime šiek tiek pažaisti „Tinginio“ tema ir išbandyti jį be pieno produktų. Taip, skonis bus kiek kitoks negu klasikinio „Tinginio“, bet tikrai puikus! Ingredientų jam prireiks vos kelių, o straipsnio pabaigoje pateikėme patarimų, kuo galima juos pakeisti, jeigu kažkurio neturite po ranka. Ir nebijokite improvizuoti – šį...
Yra tų genialiai paprastų receptų, kur vos keli ingredientai ir mažai darbo susijungia į puikų rezultatą. Vienas tokių – šis be galo paprastai paruošiamas nekeptas sausainių tortas su gaiviu grietinėlės ir saldinto sutirštinto pieno kremu.
Labai skanus, karamelinis „Tinginys“ su šokoladu ir traškiais riešutukais. Rekomenduojame išbandyti!
Kviečiame varškės „Tinginį“ pasigaminti šiek tiek kitaip – ne visus ingredientus sumaišant, o susluoksniuojant į žavų tortuką. Tikrai taip, skoniu labai panašų į mamos ar močiutės gamintą vaikystėje, tik ne kvadratinį, o apvalų kaip tortas.