Pažintį pradėkime su klasišku ir nepakeičiamu vanilės skoniu. Traškūs vaniliniai pusrytainiai puikiai tiks ir receptams, ir išrankiausiems skonio receptoriams.
Šie pusrytainiai tiesiog dvelkia nostalgija, nes cinamoninį morkų pyragą pažįstame puikiai. Jais ne tik praturtinsite savo mitybą, bet ir pažinsite pamėgtą skonį naujai.
Žiupsnelis tropikų egzotikos sodriame ir visų pamėgtame šokolade, ir priežasčių mėgti šiuos pusrytainius – dvigubai daugiau.
Skonis, kurio pristatinėti nereikia ir kurio dar niekam nepavyko pakartoti. Tai vieninteliai ir originalūs sausainiai, beveik nepasikeitę dar nuo 1969 m., kai buvo iškeptas pirmasis GAIDELIS. Dėl mūsų recepto GAIDELIS išsiskiria iš gaidelių, o dabar GAIDELIO sausainius rasite naujoje ryškioje pakuotėje.
Kas pasakys, kad dvi klasikos viename neveikia? Tai tradicinis GAIDELIO skonis su džiovintomis spanguolėmis ir jų sėklomis. Bene pirmasis toks kartas, kada ši saldžiai rūgšti kombinacija pasirodė viename rausvais taškeliais papuoštame sausainyje.
Kaip be jų? Apie šokoladinį GAIDELIO skonį buvo klausiama jau nuo pat pirmų dienų. Dabar turime. Su tikru šokoladu, sutirštintu saldintu pienu ir kviečių skaidulomis.
Pats turtingiausias GAIDELIS, nes jame tradicinį cukrų keičia fruktozė ir netgi praturtintas kviečių sėlenomis.
Šis tinginys su sutirštintu saldintu pienu ir kakava visada pavyksta skanutėlis ir puikiai sustingsta. Riešutai į tinginį man labai tinka, bet jie nėra būtini …
Šis karamelinis „Tinginys“ – visų numylėtinis. Vos 3 ingredientai, keliolika minučių darbo ir puikus skanėstas paruoštas. Vienas tų genialių receptų gelbėtojų, kurie niekada nenuvilia.