Jie traškūs, jie intensyvūs, jie pasiruošę vakarėliui tavo burnoje. Tai jau pažįstamas grietinės ir svogūno duetas. Girdėjom, kad paragavus sunku neprašyti „Pakartot, pakartot!“.
Traškumas, lengvumas ir ant lūpų vos juntamas druskos prieskonis – štai, kas laukia paragavus GAIDELIO klasikinio skonio krekerių. Abejingų nepaliks.
Atsargiai, tuoj išvirsi iš klumpių. Juk tai GAIDELIS su olandišku sūriu! Čiupk GAIDELIO krekerius, paskanintus sodriu riešutiniu gouda sūriu ir kaukšėjimą keisk į gardų traškėjimą.
Žiupsnelis tropikų egzotikos sodriame ir visų pamėgtame šokolade, ir priežasčių mėgti šiuos pusrytainius – dvigubai daugiau.
Pažintį pradėkime su klasišku ir nepakeičiamu vanilės skoniu. Traškūs vaniliniai pusrytainiai puikiai tiks ir receptams, ir išrankiausiems skonio receptoriams.
Šie pusrytainiai tiesiog dvelkia nostalgija, nes cinamoninį morkų pyragą pažįstame puikiai. Jais ne tik praturtinsite savo mitybą, bet ir pažinsite pamėgtą skonį naujai.
Kaip be jų? Apie šokoladinį GAIDELIO skonį buvo klausiama jau nuo pat pirmų dienų. Dabar turime. Su tikru šokoladu, sutirštintu saldintu pienu ir kviečių skaidulomis.
Kas pasakys, kad dvi klasikos viename neveikia? Tai tradicinis GAIDELIO skonis su džiovintomis spanguolėmis ir jų sėklomis. Bene pirmasis toks kartas, kada ši saldžiai rūgšti kombinacija pasirodė viename rausvais taškeliais papuoštame sausainyje.
Įspūdis toks, kad sutirštintas pienas buvo sukurtas GAIDELIUI. Klampus, tįįįįįįįstantis saldumas ir lengvas sausainių trapumas… Patikėkite, tai yra kažkas tokio! Šis ypatingas skonis, tikime, turėtų būti pripažintas nacionaline vertybe.