Tinginį mėgsta net tie, kurie nemėgsta tortų, ypač perteptų kremu. Nustebinkite juos keliasluoksniu keturių skonių tinginiu su GAIDELIS „Spanguolė“, „Karamelė“, „Kondensuotas“ sausaniais ir su „GAIDELIS 7 grūdai“ vanile pusrytainiais.
Netikėtas nekepto skanėsto receptas su GAIDELIS „Kondensuotas“ sausainiais. Su kiviais ir šalavijų lapeliais patiekiamas žaliosios arbatos tinginys maloniai nustebins net visko ragavusiuosius.
Jeigu mėgstate tinginį – o jį mėgsta turbūt visi – būtinai pasimėgaukite dar viena jo versija. Alfas sukūrė receptą tinginio su GAIDELIS „Kondensuotas“ sausainiais, kuris yra ir traškus, ir minkštas, nes su… želė gabaliukais! Tokio – turtingo įvairių skonių dar tikrai neragavote.
Visiems mėgstantiems smaližiauti, bet nenorintiems ilgai suktis virtuvėje, šis desertas su GAIDELIS „Kondensuotas“ sausainiais bus tikras atradimas, nes jo norėsis vėl ir vėl.
Tinginys pagamintas iš labai paprastų ingredientų, su GAIDELIS „Karamelė“ sausainiais ir tobulo skonio jis puikus prie kavos, iškyloje ir net vietoj šventinio torto.
Išbandykite šventinį ledų tinginį su GAIDELIS „Spanguolė“ sausainiais ir savo mėgstamiausiomis uogomis. Skanaus!
Pagal šį receptą, kuriame varškė draugauja su maskarpone ir GAIDELIS „Šokoladas“ sausainiais, sukursite traškų, bet tuo pat metu ir nuodėmingai sultingą šedevrą. Nelaukite sekmadienio pietų, gimtadienio ar kitos progos, pasimėgaukite skanėstu šiandien.
Nuostabiai skanus tortas su GAIDELIS „Šokoladas“ sausainiais, skoniu primenantis itališkus Stracciatella ledus, o jam pagaminti užtrunku apie pusvalandį. Tortas pavyksta kremiškas, minkštas, turingo skonio.
Jie traškūs, jie intensyvūs, jie pasiruošę vakarėliui tavo burnoje. Tai jau pažįstamas grietinės ir svogūno duetas. Girdėjom, kad paragavus sunku neprašyti „Pakartot, pakartot!“.